Inloggen
Talent Recruiter
SharkTalent - Be Smart, Be Shark Menu
SharkTalent Get your next job interview! Registreer je gratis

ons concept

SharkTalent is en video-platform dat Talent en Recruiters bij elkaar brengt. Onze innovatieve oplossing stelt het Talent in staat om zich te onderscheiden, en voorziet Recruiters van een hulpmiddel om hun recruitment proces te optimaliseren.

Talent

Het vinden van een nieuwe baan is niet makkelijk tegenwoordig. Het begint met het zoeken naar de juiste vacature. Daarna komt natuurlijk het reageren op de vacature. Vandaag de dag ben je niet de enige die op die baan reageert. Veel mensen solliciteren. Iedereen bewandelt dezelfde weg door hun CV en motivatiebrief te sturen. In dat geval is het moeilijk om anders te zijn. Waarom zou een werkgever jou selecteren voor de volgende ronde? Wat onderscheid jou van de rest?

Stop met het zoeken naar vacatures en laat werkgevers en recruiters jou vinden. Op het SharkTalent platform kan jij jezelf door middel van video presenteren en jouw passie, mentaliteit en culturele fit in het recuitment proces brengen. Maak indruk op werkgevers en recruiters; maak het verschil en val op. Op het SharkTalent platform zijn werkgevers en recruiters in verschillende landen op zoek naar jou. Jouw video's en gegevens worden in een beschermde omgeving opgeslagen. Alleen werkgevers en recruiters die zich op SharkTalent hebben ingeschreven kunnen jouw video pitch bekijken. Ze kunnen alleen na jouw goedkeuring je voornaam, achternaam en andere informatie zien. Maak het verschil. Laat werkgevers en recruiters jou vinden!

Be Smart, Be Shark!

Registreer je gratis

recruiter

Het vinden van het juiste talent voor jouw organisatie is in de meeste gevallen tijdrovend en kostbaar. Cv’s vertellen alleen een deel van het verhaal. Een pre-selectie van kandidaten op basis van uitsluitend cv's heeft zijn beperkingen en leidt niet altijd tot het gewenste resultaat. Hoe zit het met passie, mentaliteit en culturele fit van de kandidaat?

Het SharkTalent platform helpt je om de kwaliteit van de pre-selectie fase te verbeteren. Als werkgever of recruiter ben je in staat om video pitches van kandidaten te bekijken, waardoor je een betere indruk krijgt van de motiviatie van de kandidaat en van de persoon achter de kandidaat. Het platform geeft je de mogelijkheid om 3 vragen te stellen en die vragen worden door middel van video beantwoord. Je zou het kunnen zien als een interview voor het eigenlijke interview, dat jou helpt om het recruitment proces te optimaliseren. Start vandaag nog en bekijk video pitches en video-antwoorden op elk moment, waar dan ook en op elk apparaat. Tijd om het juiste talent te vinden!

Be Smart, Be Shark!

start de gratis proefperiode

demo aanvraag

Networking

Wij werken samen met grote bedrijven waar jij ook bij kunt horen.